

2023 Work Session + Great Ideas Exchange Wednesday, July 26, 2023 12:00 – 5:00 pm Eastern Time Washington Hilton - Monroe Washington, DC

AGENDA

Goals

- To build community and relationships
- To discuss issues of concern for CoSA and the field of government archives
- To answer questions for future planning

| 12:00 | | Buffet Lunch, sponsored by Ancestry We'll provide some prompts for discussion and getting to know each other before a brief presentation by Ancestry. |
|----------------------|----------------------------------|--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
| 1:00 | (5 min) | Welcome (Ken Williams, Utah) |
| 1:05 | (15 min) | Focus on CoSA – framing the conversation Funder Support + Sustainability CoSA 2024 Programming + SERI STEER Unconference |
| 1:20 | (40 min) | Discussion in table groups |
| 2:00 | (10 min) | Transition/Stretch Break + Instructions for Great Ideas Exchange |
| 2:10 2:25 3:10 | (15 min) (45 min) (15 min) | Topic 1: Digitization and Digital Records – framing the conversation Discussion in table groups Sharing key points |
| 3:25 | (15 min) | Break |
| 3:40 3:55 4:40 | (15 min) (45 min) (15 min) | Topic 2: Post-pandemic archival landscape – framing the conversation Discussion in table groups Sharing key points |
| 4:55 | (5 min) | Closing (Joy Banks) |